Novinky / News 2021

Aktualizace / Update 25.12.2021

Od kamenné hradby přeje krásné prožití Vánočních svátků a všeho dobrého do nového roku 2022 / Od kamenné hradby wishes wonderful Christmas and all the best to the upcoming year 2022.

Aktualizace / Update 20.12.2021

Rok 2021 štěnata – Do naší směčky přibyla nová holčicka. .. Je to fenka z posledních štěňat od naší Lemon Rose Famous Gold a Badenova Hidden Elf. Dali jsme jí jméno Angelic Glow Aurelia.. „Aurinka“ Je to pěkné zlobidlo, ale budeme doufat, že z toho vyroste. Má před sebou ještě spoustu práce, aby mohla být uchovněna. Její úspěchy budeme přidávat na stránky v sekci "Naše feny" / A new girl was added to our pack. She is a female from the last puppies from our Lemon Rose Famous Gold and father Badennova Hidden Elf. We gave her the name Angelic Glow Aurelia. She still has a lot of work to become mother in our breeding. We will be adding her achievements to the site in the section "Females".

Aktualizace / Update 24.02.2021

Chtěla bych se s Vámi podělit o radost! / I would like to share happiness with you!

V naší chovné stanici se 21.02.2021 narodila štěňátka! / The puppies were born in our breeding station on 21.02.2021!

Maminkou je / The mother of the puppies is Lemon Rose

Tatínkem je / The father is Badenova Hidden Elf from Poland

Na svět přišlo 5 miminek - 1 pejsek a 4 fenečky / 5 little puppies were born - 1 male and 4 females.

Protože miminek nebylo mnoho, pokryli jsme pouze čekatelé z loňska a na ostatní se bohužel již řada nedostala :(. Omlouváme se všem ostatním zájemcům o štěňátka. / Due to the lower amount of puppies we were able to cover the expecters from previous year ONLY :(. We apologize to all others interested in puppies!